Табелката на вратата на Цончо Ганев от Възраждане е била надраскана

...
Табелката на вратата на Цончо Ганев от Възраждане е била надраскана
Коментари Харесай

Божанков сигнализира: В НС броди вандал! Надраскаха с Цончо Бонбончо табелката на Цончо Ганев

Табелката на вратата на Цончо Ганев от " Възраждане " е била надраскана с надпис  " Цончо Бонбончо ". За това алармира във фейсбук Явор Божанков от ПП-ДБ. 

" В постройката на Народно събрание броди варварин. Посегнал е на табелката на Цончо ", написа във фейсбук профила си депутатът от ПП-ДБ.  

Припомняме, че Божанков съди Ганев поради изказванието му, че " в Политическа партия е имало шпиони ".  " Заведох дело против Цончо Ганев от " Възраждане ". На тези хора би трябвало да се дава институционален отговор. " Възраждане " ще има опция да потвърди в съда кой е сътрудник, кой кум, кой сват и кой на булката брат ", разгласи Божанков във пост във фейсбук. 

Двамата влязоха в спор по време на пленарно съвещание на 1 юни тази година. Депутатът от " Продължаваме промяната " вбеси парламентарната група на " Възраждане " със свое изявление: " Говориха за меки китки, двамата с Цончо и господин Костадинов най-вече ни съмняват в това отношение ".

Депутатите от " Възраждане " наскачаха към трибуната, а Цончо Ганев даже наплю народен представител.

По-късно Цончо Ганев изясни пред bTV своята позиция за случилото се, като уточни, че в групата на Политическа партия е имало " потвърдени шпиони ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР